dijous, 6 de desembre de 2007

Consultori kiko

Hem rebut una allau de correus fent precs i preguntes relatius al nostre darrer reportatge sobre els kikos, això és, l'autodenominat cami neocatecumenal. Com sabeu, es tracta d'una secta catòlica amb tant d'èxit que constitueix fins i tot un producte d'exportació, en gran part a Itàlia i països hispanoamericans.

Tant és així que paga la pena de fer un post per aclarir-los tots i cada un en aquest Consultori Kiko que encetem avui, i que deixem obert per a tots els dubtes que ens puguin plantejar els nostres germans.

Som-hi doncs!
----------------------------

Lorena Martínez Vidal – Lleida (capital)

Hola amics. Sóc la Lore. M’intriga saber quan una familia es pot considerar nombrosa i agradable als ull de Déu. N’hi ha prou amb tres fills? Quatre? Cinc? Sis? Set? Vuit?

Gràcies nogensmenys.

La punyeta. Estimada germana, no podem fer altra cosa que enganxar unes paraules d’en Kiko. Esperem que et resultin aclaridores. Apa!

"La paternidad responsable es dar la vida a diez, doce hijos, los que Dios mande"

Així que vinga que ja fem tard! Brillo !

----------------------------

Nelson Washington Rodrigues – Puerto Rico:

HOLA A TODOS,QUIERO LA LETRA DE LAS CANCIONES DE KIKO .

PA´ SOLLARMELAS CON E-NER-GÍA...UEPA...

!!!!!!!!!QUE CHEVERE!!!!!!!!!!NO LES PARECE?

GRACIAS !!!!!!!!!1 BYE...

La Punyeta: Estimat Nelson Washington, està clar que has pogut apreciar la potència de la nova cançó d’en Kiko (atenció a la lletra que està en castellà a partir del minut 01:11), o alguna altra. Has de saber que no ets ni molt menys l’únic. Veges, si no, com hi ha fins i tot un grup de rock amb un repertori format per cançons del nostre artista, a més de José Luis Perales i de Roberto Carlos.

Respecte al grup en qüestió, constitueix un exemple pietós sobre el que voldríem fixar l'atenció de l'amable lector. I és que cal ser un màster en gestió del temps (i dels diners) per viure amb un sou de conserge, mantenir sis fills i tenir temps per als assajos.

Es tracta, no ho dubtem, d’un prodigi tan gran com la multiplicació dels pans i els peixos. Però encara es pot superar estudiant, alhora, una llicenciatura en... Ciències Religioses!

Suposem que és a la mateixa Universitat on es cursa la Diplomatura en Militarisme Pacifista, o el màster en Pluviositat Seca.

----------------------------

Carmelo Juansito Rivera aka “CJ gangsta” – Spanish Harlem / New York City

te digo una cosa pa??

tus letras no tienen rima

asi nunka llegaras ala cima

te espero donde kieras...en cualkier eskina

porke tu lirica es mas bien fina...

espero q con los puños des mas lima!!!

La Punyeta. Amic CJ Gangsta, del teu missatge intuïm una certa crítica a les dots musicals d’en Kiko. Sápigues que això pot ser perillós inclús per algú que, com tu, porta a terme les seves activitats delictives i criminals al Spanish Harlem. I per dos motius:

- En primer lloc perquè les crítiques a l’obra artística d’en Kiko estan inspirades pel Diable, com ell mateix va posar de relleu quan n’hi va haver que van expressar horror per les seves pintures a l’Almudena comparant-les amb un recordatori de primera comunió infinitament ampliat. Llegeix això i tremola, man.

- En segon lloc perque el Senyor et pot pagar amb la mateixa moneda. Sense que t’ho prenguis com una amenaça, broder, aquí queda aquesta lyrics d’un hit del Kiko:

Venimos a tu mesa,

sellaremos tu pacto, 
comeremos tu carne,

tu sangre nos limpiará.

----------------------------

Erik Pujals – La Palma d’Ebre

Ola sok l’Erik i em pika un ou. No sé pq us mengeu l’olla feu kom io us stireu al sofa poseu la tele i us raskeu les pilotes. És facil, produktiu i a sobre no emprenyeu ningu. Proveu-ho.


La Punyeta. Benvolgut Erik, et donem les gràcies pel teu encoratjador missatge. Les activitats a què fas referència són les que l’equip de La Punyeta duu a terme habitualment, i prometem intensificar-les en el futur.

Shalom.

----------------------------


Salva i Regina - Barsalona

Germans del bloc:

Hem sentit la crida kika i voldríem entendre a què es fa referència amb allò de donar un percentatge del sou i la venda dels bens. No tindrieu algun exemple? Ens apressa desfer-nos d’alguns milers d’euros que hem estalviat després de treballar vuit hores al dia, i vuit dies a la setmana en un Mc Donalds durant vuit anys. La pau sigui amb vosaltres.

La Punyeta. Estimats germans, nosaltres també teníem aquest dubte. Però hem fet un treball de recerca a Internet i hem aconseguit alguns testimonis que us poden servir.

Els noms han estat inventats per tal de preservar la confidencialitat de les fonts:

Cicciolina Caracciolo – Palermo (traduït de l’italià). Testimoni.

"A nosotros -me confiesa una señora- se nos dijo que vendiéramos lo que tuviéramos. No teniendo nada más que algo de oro, lo vendí y me obligaron a entregar la suma conseguida, unas 600.000 liras. En aquella noche, sólo en una comunidad, fueron recogidos en "el saco de las inmundicias" unos 40 millones de liras. Pregunté dónde pararía aquel dinero, y el catequista me respondió queno debía pedir ninguna explicación. Queriendo yo esclarecer la cosa, me rebatió diciendo que debía convencerme de que estaba endemoniada...


Angustio Romero – Cuenca. Testimoni.

La traca final llega por la tarde. Si, es una gran sorpresa. HAY QUE PASAR DOS BOLSAS. La primera bolsa es para pagar la convivencia, incluyendo los gastos de los catequistas y de algun hermano, ya que los catequistas no aportan un centimo, porque o bien no tiene dinero, o bien es un servicio a los hermanos, y son ellos quienes lo tienen que pagar -son dos explicaciones que me han llegado a dar los catequistas-.
La segunda bolsa, es para ayudar a la gente a poner la palabra en practica, si, esa de vender los bienes y darlo a los pobres. Todo lo que vaya a esa bolsa sera para los gastos de evangelizacion En esa bolsa la gente echa de todo, repito, de todo: convencidos de que asi van a poner en practica la palabra y movidos por la emocion del momento, las mujeres echan las joyas que se pusieron el sabado por la noche durante la eucaristia, los hombres echan relojes, fajos de billetes que tenian para el viaje de vuelta, etc. Incluso está permitido echar vales, es decir, "vale por el dinero que me den por el coche", luego venden lo que hayan escrito y entregan el dinero.

Lo curioso, es que este dinero no pasa ningun control y no se ingresa en la cuenta de la fundación neocatecumenal de la sagrada familia para no tener que dar cuentas a los obispos, en el caso que sea, sino que se le da en contante y sonante a los "pobres" interesados.


Evangelina Ruinas – Poblado Chabolista El Resuello (Madrid). Testimoni.

Cuando hice con mi comunidad el 2º Escrutinio, como bien dice Clara111, tienes que vender tus bienes, aquellos que tú consideres que te aparten de Dios. Como en esa época, mi marido y yo estábamos en la etapa eufórica de ser neocatecumenales, decidimos "desprendernos" de la mitad de unos ahorros que teníamos en el banco, a parte de otras cosas personales privadas de cada uno.
Cuando los catequistas nos visitaron para proceder a "escrutarnos", antes nos hicieron pasar uno a uno (lógicamente, los matrimonios iban juntos), para preguntarnos de qué nos habíamos desprendido. Cuando le dijimos la cantidad de dinero (fue 1.000.000 de pesetas), nos preguntaron ¿Y por qué nos os desprendéis de todo?. "Porque Dios os promete que se os dará el ciento por uno" (palabras textuales de los catequistas). Y yo me pregunto ¿dónde está ese ciento por uno?. En ese momento estaba esperando mi segundo hijo (luego vinieron los otros tres, uno por año). A no ser que Dios quisiera darme ese ciento por uno en hijos, claro. Pero entonces, ¿cómo los alimento?. Mi marido sigue con un sueldo de unos 1.000 € mensuales. Y de ahí, tenemos que comer siete personas todos los meses.
(...)
Sin embargo, como pasaba también en la comunidad de Clara111, veíamos hermanos que crecían como la espuma: podían comprarse trajes para estrenar en la Pascua, zapatos de 15.000 pesetas, cenas, relojes de oro, cambiar de coche, etc., etc.

----------------------------

Iracundo Cabral– Ciudad de Buenos Aires

De verdad tu quien te crres para estar revelando las cosas del camino no sabes que las cosas que te enseñan ahi solo deven quedar gravadas en tu corazon...por personas como tu disculpame q te lo diga se inician las sectas si sabes tanto tb leeras lo que dice que si vas hablar mejor atate una soga al cuello y botate al mar esa es mejor muerte que contar las cosas que no deves...

La Punyeta. Estimat Iracundo, lamentem que hagis interpretat la nostra modesta aportació com una crítica. De tota manera, i sense propòsit d’ofendre, de moment optem per no lligar-nos una soga al coll. Quant a llençar-nos al mar, sí que seguirem el teu encertat consell però esperarem el proper juliol. Vingui la pau a tu.

----------------------------

Hermenegildo Corleone – República Oriental del Uruguay

Sos un enfermo y con seguridad negro traumado con complejos de doctor y segregado por ser un paria americano. no tenés la mas puta idea de lo que es el camino y encima juzgas. diga que estoy en Uruguay sino te cago a palos por mongólico.

La Punyeta. Gràcies Hermenegildo pel teu comentari, que mostra el fervor cristià que ha fet cèlebre l'Església al llarg dels segles. De moment l’equip de La Punyeta descarta passar el proper cap de setmana a Montevideo, com teniem planificat. Ara mateix cancel·lem la reserva amb Ryanair.

----------------------------

Janeyra Walkyria Ordoñes Sosa - Cuatemala

Muchas Gracias a ustedes hermanos, porque sin gente como ustedes que realice las persecuciones, las calumnias, todo aquello que Jesucristo nos dijo que pasaria, quizás no tendriamos la gracia de Dios para seguir su camino. Les invito a participar de este camino, he visto y escuchado a muchos como ustedes criticar y humillar al Camino Neocatecumenal que se han convertido y ahora estan viviendo en la gracia de Dios.
Shaloom

La Punyeta. Moltes gràcies a tu germana Janeyra Walkyria. No dubtis que seguirem calumniant i perseguint gràcies a Déu. Quant a la teva amable invitació per seguir el camí, de moment ho hem de descartar perquè preferim fer una via verda. El mes que ve farem Tortosa – Horta de Sant Joan en BTT. Hi estàs convidada.

----------------------------

Jordy Deulofeu - Matadapera

Estimats kikaires. No creieu que hem de donar massa calers al germà Kiko? Voleu dir que l’Església de Nostre Senyor no té pela llarga? Ho dic perquè veig que dóna per fer fins i tot un fastuós temple a Galilea amb gespa... en ple desert com es veu a la foto! D’altra banda observem que a les actuacions en Kiko sembla portar roba de bona qualitat. De què treballa per pagar-se-la?

Salutacions en Cristo Jesú.

La Punyeta. De cap manera estimat Jordy. Mai no hi ha prou diners per a l’Església. Llegeix si no els següents paràgrafs.

Los obispos esperan negociar el nuevo sistema de financiación con estos criterios. Primero, el Estado español "no es laico, sino aconfesional" y, por tanto, está obligado por la Constitución a colaborar "al sostenimiento económico de la Iglesia católica sin que tal situación pueda calificarse de privilegio".

La Conferencia Episcopal Española (CEE) aprobó esta semana en asamblea general sus presupuestos para 2006 por valor de 157,71 millones de euros, de los que 144,24 proceden de las arcas del Estado con el calificativo de "asignación tributaria", es decir, vía recaudación en el IRPF (en torno al 80%) o por aportación directa de Hacienda.

Com, si no, es podria finançar la labor apostòlica i pastoral de la COPE?

Respecte a la gespa en el desert, gràcies per la foto que ens fas arribar, però t’hem de dir que és necessària i grata a Déu per dos motius. En primer lloc perquè queda bé. En segon lloc perquè pot constituir un bon hàbitat per al caribú, un simpatic mamífer remugant de la familia dels cèrvids, ara que els seus territoris de pastura al Canadà estan amenaçats per prospeccions petrolieres.

Quant a la feina d'en Kiko, recorda, home de poca fe, que Déu proveeix els seus servents. I punt.

Amb Déu, germà.

I no oblidis posar la creu a la casella de l’Església Catòlica a l’IRPF

3 comentaris:

Anònim ha dit...

OIGAN!!! WEI YA LA CAGASTE PA

NO TIENES KE CONTAR COSAS QUE NO DEVES AH!!!!!!!!!!!1111!!

DIOS SOLO SAVE POR K NESESITAN LOS DINEROZ ASI K NO DEZPOTRIKES SOBRE ÉL Y SUS HALLUDANTES.

DIOS ES EL CAMINO ASI KE DEGA DE ESCRIVIR MAMARRACHADAS OISTE!!
CUIDEN C
PAS

Anònim ha dit...

ke paso!! no c peleen +!!!!!!!
dios asepta todas las opinionez aci ke no c preokupen pues en el cielo aii citio para to2

SSTE BLOG CTÁ SUX BKN!!!!

wena onda po posteen beiio y aarto

estrellytagirl ha dit...

ea wey
boy a tomarme un coffee po ozea chau
noz bemoc

amigoz?
io le comente a vos haora comenteme a my xoxo